Colombiana (2011) Film Online subtitrat HD 720p

Urmareste filmul Columbiana online gratis subtitrat in romana.

Columbiana este un action-thriller în care o copilă este aruncată în lumea cumplită a crimelor, a violenței fără limite și nu în ultimul rând a răzbunării. La vârsta de numai 10 ani, Cataleya Restrepo (Zoe Saldana) este martoră la uciderea cu sânge rece a părinților săi, oribila crimă fiind ordonată de cel mai mare mafiot local.

Printr-o ploaie de gloanțe, tânăra reușește să scape de asasini și se refugiază la Chicago, la unchiul său Emilio. Din acel moment Cataleya a crescut cu un singur scop: să-l găsească și să-l ucidă pe criminal. În ciuda eforturilor lui Emilio de a o ține departe de o viață atât de periculoasă precum cea pe care ea a ales-o, ea devine repede un asasin de succes și pornește în căutarea răzbunării. Antrenata sa ucida, nu iarta si nu uita. Acum, momentul ei se apropie…

De la scenaristii filmului Taken / Teroare în Paris și de la regizorul Transporter 2, MediaPro Distribution aduce pe ecranele din Romania un action thriller care îți va tăia respirația. COLUMBIANA. Din 9 septembrie, răzbunarea e frumoasă.

» Regizor: Olivier Megaton;
» Actori: Zoe Saldana, Michael Vartan, Callum Blue;
» Gen: actiune, crima, drama;
» Durata: 108 min;
» Premii: 5 premii si 8 nominalizari;
» Nota IMDB: 6,4 ;.

Trailer


10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

Servere disponibile pentru vizionare [linkuri externe]


Server.02

Server.03Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.