Clash of the Titans Online subtitrat 720p – Infruntarea titanilor

clash-of-the-titans-126422l-1600x1200-n-8a804a49 Film Infruntarea titanilor online, gratis subtitrat in romana cu Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes.

În vremurile antice, după ce şi-au învins predecesorii, Titanii, Zeii şi-au împărţit Universul; Zeus (Liam Neeson) a luat cerurile, Poseidon (Danny Huston) a luat apele, iar Hades (Ralph Fiennes), păcălit de Zeus, a fost trimis în Lumea de Dincolo. Zeii au creeat apoi muritorii, a căror credinţă în ei şi rugăciunile le asigură lor nemurirea. Pe măsură ce a trecut timpul, muritorii au început să îşi piardă credinţa şi curând chiar să li se împotrivească, ceea ce i-a înfuriat pe Olimpieni. Un pescar pe nume Sypros descoperă un coşciug plutind pe mare, iar în el se află un bebeluş, Perseu, şi mama lui moartă, Danae. Sypros hotărăşte să-l ia pe micuţ pentru a-l creşte ca şi cum ar fi propriul său fiu.

Peste mulţi ani, când Perseu (Sam Worthington) şi familia lui pescuiau pe mare, ei văd soldaţii din oraşul Argos distrugând o statuie de-a lui Zeus. Zeii, înfuriaţi de această profanare, eliberează creaturile răzbunătoare pentru a-i ataca pe soldaţi şi distrug barca în care se află Perseu împreună cu familia lui, el fiind singurul supravieţuitor. Perseu este găsit de un grup de soldaţi şi adus în faţa regelui Cepheus (Vincent Regan) şi reginei Cassiopeia (Polly Walker), care sărbătoresc campania împotriva zeilor. Regina îşi compară fiica, Andromeda (Alexa Davalos), cu zeii şi se laudă că este mai frumoasă chiar şi decât Afrodita.

Bucuria este întreruptă brusc de sosirea lui Hades, care a primit mână liberă din partea lui Zeus să-i pedepsească pe muritori din cauza sfidării lor. Hades ameninţă că-l va elibera pe monstrul Kraken pentru a distruge oraşul Argos dacă Andromeda nu va fi oferită drept ofrandă. Înainte de-a pleca, el dezvăluie faptul că Perseu este pe jumătate zeu, fiind fiul lui Zeus. Perseu o întâlneşte apoi pe Io (Gemma Arterton), care-i confirmă originile şi îi spune că ea i-a vegheat întreaga viaţă pentru a-l proteja deoarece el este singurul care-i poate învinge pe zei.

Warner Bros Pictures, în asociere cu Legendary Pictures, prezintă Clash of the Titans / Înfruntarea Titanilor, o producție Thunder Road Film/Zanuck Company, o fantastică experiență cinematografică în 3D. Regia este semnată de Louis Leterrier. Scenariul este realizat de Travis Beacham, Phil Hay și Matt Manfredi, după filmul „Clash of the Titans”, în regia lui Desmond Davis și scenariul lui Beverley Cross. Producătorii filmului sunt Basil Iwanyk și Kevin De La Noy, iar producători executivi Richard D. Zanuck, Thomas Tull, Jon Jashni și William Fay. Imaginea este semnată de Peter Menzies, Jr., scenografia de Martin Laing, iar montajul de Martin Walsh și Vincent Tabaillon. Costumele sunt create de Lindy Hemming, iar coloana sonoră este compusă de Ramin Djawadi. Efectele speciale sunt create și supervizate de Nick Davis și Neil Corbould.

Din distribuție mai fac parte: Gemma Arterton în rolul lui Io, misteriosul ghid spiritual al lui Perseu pe parcursul călătoriei sale, Jason Flemyng în rolul lui Acrisius, un rege care fusese transformat într-o creatură monstruoasă de un fulger de-al lui Zeus, Danny Huston în rolul lui Poseidon, zeul mărilor și Alexa Davalos în rolul lui Andromeda, prințesa condamnată la moarte în cazul în care misiunea lui Perseu eșuează. Filmul este distribuit de Warner Bros. Pictures.

Urmareste online filmul Clash of the Titans (2010), cu subtitrare in Romana si calitate Hd.


SERVER 2

SERVER 3Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.