In cautarea fotbalului pierdut Documentar Online 720p

in-cautarea-fotbalului-pierdut_tb730 In cautarea fotbalului pierdut 2016 film online, gratis cu Gheorghe Hagi.

Adevărul pornește „În căutarea fotbalului pierdut” printr-un film documentar care vorbește despre prăbușirea fotbalului românesc. Cu câteva zile înainte de începerea Campionatului European 2016, jurnaliștii de la Adevărul au realizat un film documentar care își propune să treacă prin istoria fotbalistică a ultimelor decenii și pun o întrebare legitimă: cum am ajuns de la o echipă națională care se califica în „sferturile” Campionatului Mondial şi scotea toată România în stradă, la o echipă națională în care nu mai avem puterea să credem?

În filmul documentar apar, pe lângă nume mari ale fotbalului românesc, şi jurnaliștii Ovidiu Ioaniţoaia, Marius Mitran şi Traian Ungureanu, care povestesc cum au trăit ultimele decenii ale sportului rege în România.

Ce veți afla descoperi pe teren, „În căutarea fotbalului pierdut”

În film apar nume importante implicate în destinele echipei naționale şi ale fotbalului românesc din ultimii 30 de ani:

Mircea Sandu şi Mitică Dragomir vorbesc despre „cooperativa” din anii ’90 şi despre cât de vinovați se simt pentru prăbușirea fotbalului din România.

Miodrag Belodedici, Gabi Balint şi Bogdan Stelea vorbesc despre performanțele Generației de Aur și despre cum ar trebui reconstruit fotbalul românesc prin încurajarea sectorului de copii şi juniori.

Ciprian Marica şi Adrian Mutu explică de ce a eşuat generaţia lor.

Răzvan Burleanu expune politicile prin care FRF vrea să revigoreze fotbalul.

Marcel Pigulea (fost antrenor la Academia de fotbal „Luceafărul”) povestește cum a contribuit statul comunist la apariția „Generației de Aur”.

Jurnaliştii Marius Mitran, Ovidiu Ioaniţoaia şi Traian Ungureanu povestesc cum au trăit transformările din ultimele decenii, începând cu „blaturile” de după Revoluţie, trecând prin epoca patronilor de cluburi şi terminând cu transformarea suporterului din zilele noastre

Urmareste online filmul In cautarea fotbalului pierdut 2016, in calitate Hd.
Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.