Casa de vis Film Online subtitrat in romana 720p – Dream house 2011

dream-house-622567l Dream house 2011 film online, gratis subtitrat in romana cu Daniel Craig, Naomi Watts, Rachel Weisz.

Odată ca niciodată, erau două fete care locuiau într-o casă.

DANIEL CRAIG (Cowboys & Aliens, The Girl With the Dragon Tattoo), NAOMI WATTS (The Ring, Fair Game) și RACHEL WEISZ (The Constant Gardener, The Lovely Bones) sînt protagoniștii thrillerului CASA DE VIS, despre o familie care se mută într-o casă despre care nu au idee că acolo avuseseră loc cu ceva timp înainte crime înfiorătoare. La puțin timp de la mutarea în casa la care visaseră de multă vreme, membrii familiei descoperă cu oroare că ei au devenit următoarele ținte ale ucigașului care distrusese și familia ce deținuse înainte casa.

Will Atenton (Daniel Craig) este un editor de carte care își lasă slujba din New York pentru a se muta împreună cu soția sa, Libby (Rachel Weisz) și cu cele două fetițe ale sale într-un orășel izolat din New England. Dar nici nu apucă să se instaleze bine în noua lor viață, cînd descoperă îngroziți că noul lor cămin a fost scena crimei pentru o mamă și copiii ei. Întregul oraș e convins că vinovat e soțul care le-a supraviețuit.

Will începe să investigheze tragedia, dar singurul indiciu îl primește de la Ann Paterson (Naomi Watts), o vecină care era apropiată de familia care a murit. Pe măsură ce Will și Ann încep să pună cap la cap tulburătoarea dramă, descoperă că povestea ultimului om care va părăsi casa de vis a lui Will va fi la fel de înspăimîntătoare pentru cel care va urma precum a fost pentru el.

Alături de Daniel Craig, Naomi Watts și Rachel Weisz, din distribuție mai fac parte MARTON CSOKAS (Alice in Wonderland), în rolul fostlui soț al lui Ann, Jack, ELIAS KOTEAS (The Fourth Kind), în rolul străinului misterios, Boyce, și JANE ALEXANDER (The Unborn), în rolul doctoriței Greeley.

Urmareste online filmul Dream house 2011, cu subtitrare in Romana si calitate Hd.


SERVER 2

SERVER 3Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.