Black Death Online subtitrat 720p

black-death-462311l-1600x1200-n-3c8a152b Black Death (2010) film online, gratis subtitrat in romana cu Sean Bean, Carice van Houten.

Povestea se petrece în anul 1348, în Anglia medievală decimată de ciumă. Osmund, un tânăr călugăr, s-a îndrăgostit, fără ştirea celorlalţi călugări, de Averill, o fată care şi-a găsit adăpost în mănăstire. El crede că fata nu mai este în siguranţă acolo şi o trimite acasă prin pădure. Ea îi cere s-o însoţească, dar refuză acest lucru spunând că nu-şi poate încălca jurămintele. După aceea, fata îi spune că îl va aştepta timp de o săptămână la marginea pădurii, în caz că se va răzgândi. La puţin timp după, Osmund se roagă la Dumnezeu să-i dea un semn pentru a putea pleca şi a fi alături de ea. În timp ce face asta, un grup de soldaţi intră în biserică şi cere un ghid care să-i ducă într-un sat din apropierea locului în care-l aşteaptă Averill.

Osmund consideră acest lucru drept un semn divin şi se oferă voluntar să-i conducă pe cavalerul Ulric şi grupul său de soldaţi către un sătuc izolat ce a rămas neatins de Moartea Neagră. Călătoria lor este de-a prinde un vrăjitor despre care se crede că este capabil de-a reînvia morţii. Înainte de-a ajunge la mlaştini, Osmund găseşte nişte haine însângerate şi crede că îi aparţin lui Averill care a fost ucisă. Convoiul lui Ulric ajunge în sat, însă din cauză că nu ştiu cine este vrăjitorul, el le spune sătenilor că el şi soldaţii lui caută doar un loc de odihnă.

Văzând că biserica se află într-o stare deplorabilă din cauză că nu mai este folosită, Ulric este suspicios, dar totuşi acceptă invitaţia ca el şi soldaţii lui să cineze acolo. Înainte de cină, Langvia îi arată lui Osmund corpul lui Averill şi îi spune că sătenii au găsit-o în pădure. Averill este palidă şi are o rană la cap, părând că a murit cu câteva zile în urmă. În timpul cinei, Osmund este tras deoparte de Langvia şi dus la mlaştini unde o vede făcând un ritual păgân prin care o aduce la viaţă pe Averill. Înapoi la cină, Ulric şi ceilalţi oameni ai săi încep să adoarmă deoarece li s-a pus ceva în băuturi.

Urmareste online filmul Black Death (2010), cu subtitrare in Romana si calitate Hd.

Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.