Biohazard: damnation Desene animate online subtitrate – Resident Evil: Damnation (2012)

biohazard-damnation-517637l Resident Evil: Damnation (2012) film online HD 720p, subtitrat in romana.

„Biohazard: Damnation” este o animație ce prezintă o nouă poveste cu zombi care omoară tot ce întâlnesc.

Acțiunea are loc în Republica Slavă. Aceasta este o fostă țară a blocului comunist care și-a câștigat independența, însă în anii ce au urmat țara a ajuns într-un dezechilibru total, ceea ce a dus la formarea a două tabere: bogații care conduc țara și săracii care nu mai au nici un cuvânt de spus.

Sătui de această problemă, săracii s-au revoltat și au pornit o revoluție ce s-a transformat rapid într-un război civil. La ceva timp după izbucnirea războiului au apărut zvonuri că în război sunt folosiți B.O.W., adică niște ființe care sunt setate doar să ucidă. Acesti B.O.W. sunt create de un parazit care se lipeste de sistemul nervos si nu pot fi opriti decat distrugându-li-se creierul.

Leon este un agent secret trimis acolo să descopere ce se întâmplă. La scurt timp după sosirea sa în țară este capturat de rebeli, care luptau pentru redobândirea țării de la cei bogați, și ia primul contact cu B.O.W. El se împrietenește cu un rebel și așa ajunge să lupte pentru iradicarea monștrilor. Ce nu stie Leon este ca ambele tabere doresc folosirea B.O.W. pentru a castiga conducerea tarii si astfel sa-si atinga obiectivele: rebelii doresc o noua conducere in timp ce capitalistii doresc si mai multă putere și avere.

Urmareste online filmul Biohazard: damnation, cu subtitrare in Romana si calitate Hd, cu Matthew Mercer, Dave Wittenberg, Wendee Lee.

Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.