Beautiful Creatures (2013) Film online, subtitrat hd – Cronicile casterilor: A 16-a luna

beautiful-creatures-514587l Cronicile casterilor: A 16-a luna film online, gratis subtitrat in romana 720p.

» Secrete intunecate vor iesi la lumina.

În Gatlin, Carolina de Sud, Ethan Wate se trezeşte dintr-un vis în care i-a apărut o fată pe care n-o cunoaşte. Pasiunea lui este de-a citi cărţi interzise şi este disperat de traiul în acest orăşel, iar visul lui este să plece la facultate. În primul an de facultate, Ethan o observă pe Lena Duchannes, care seamănă izbitor cu fata pe care o visează el. Ceilalţi studenţi se poartă cam urât cu ea, răspândind fel şi fel de zvonuri răutăcioase în legătură cu unchiul ei şi sugerează că are în familie slujitori ai satanei. Auzind aceste răutăţi, Lena se înfurie şi ferestrele din clasă se sparg, aplificând astfel teama şi suspiciunile cum că ar fi o vrăjitoare.

Aflându-se în drum spre casă, Ethan aproape că dă cu maşina peste ea. Maşina Lenei se stricase, iar Ethan se oferă s-o ducă el până acasă. Cei doi par a se înţelege bine şi a avea destule în comun – ambii iubesc poezia şi, de asemenea, şi-au pierdut mama. Ethan o lasă pe Lena acasă, dar mai târziu găseşte un medalion pe care se duce să i-l dăruiască. Atingerea medalionului declanşează o serie de flashback din Războiul Civil American, iar apoi Ethan se trezeşte acasă.

Unchiul Lenei nu este deloc încântat de relaţia care se dezvoltă între cei doi şi conspiră cu prietena de familie a lui Ethan, Amma, ca el şi Lena să nu se mai întâlnească. Totuşi, Ethan continuă să o urmărească pe Lena până când aceasta îi dezvăluie că ea şi familia ei sunt „casteri” ce sunt capabili de-a face o serie de vrăji, cum ar fi schimbarea vremii sau anumite iluzii. La cea de-a 16-a aniversare, adevărata natură a Lenei va ieşi la iveală şi o va atrage fie spre „lumină” fie spre „întuneric”. Lena se teme că va fi atrasă spre întuneric şi va fi consumată de rău, iar apoi îi va răni pe toţi cei dragi, însă Ethan insistă că ea este singura care poate decide în care sens va fi atrasă şi o reasigură de faptul că este o persoană bună.

Regizorul filmului este Richard LaGravenese (P.S. I Love You), iar din distribuție mai fac parte, pe lângă Alden Ehrenreich și Alice Englert, Jeremy Irons (Reversal of Fortune), Viola Davis (The Help, Doubt), Emmy Rossum (Shameless), Thomas Mann (Project X) și Emma Thompson (Howard’s End, Sense and Sensibility).

Urmareste online filmul Beautiful Creatures (2013), cu subtitrare in Romana si calitate Hd, cu Alice Englert, Emma Thompson, Jeremy Irons, Viola Davis, Alden Ehrenreich.


Server 2

SERVER 3Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.