Basic instinct (1992) Online HD, subtitrat in romana – Instinct primar

basic-instinct-660198l Basic instinct (1992) film online gratis subtitrat in romana cu Michael Douglas si Sharon Stone.

Atunci când fostul star rock Johnny Boz este ucis cu brutalitate în propriul de o femeie blondă misterioasă în timp ce voiau să facă sex, detectivul de la omucideri Nick Curran (Michael Douglas) este trimis să investigheze cazul. Singura suspectă este Catherine Tramell (Sharon Stone), o scriitoare care are mai multe romane despre crime şi ultima persoană în compania căreia a fost văzut Boz în noaptea când a murit. Nick şi partenerul său, Gus Moran (George Dzundza), vizitează vila acesteia, dar o găsesc doar pe amanta ei lesbiană, Roxy (Leilani Sarelle), care îi trimite la casa ei de pe plajă din Stinson Beach.

Când o întreabă pe Catherine despre relaţia pe care a avut-o cu Boz, ea susţine că a fost la casa de pe plajă la momentul respectiv şi nu arată nicio emoţie la aflarea veştii că acesta este mort. Nick şi Gus, împreună cu superiorii lor, descoperă că femeia a scris un roman despre un fost star rock care a fost ucis în aceeaşi manieră precum Boz. După ce este adusă la secţie pentru interogatoriu, aceasta se comportă într-un mod provocator şi sfidător (momentul celebrei scene pe care toată lumea o ştie). Ea este supusă apoi unui test cu detectorul de minciuni pe care-l trece cu brio.

Ulterior, Nick află despre Catherine că a avut un trecut plin de evenimente nefericite şi că şi-a făcut un obicei din a se împrieteni cu diverşi criminali, precum Hazel Dobkins, o femeie care şi-a înjunghiat soţul şi copiii fără vreun motiv aparent. În timpul unei noi vizite la casa ei de pe plajă, Catherine îl tachinează pe Nick pe seama unor evenimente din trecut de-ale sale, ceea ce îl înfurie la culme pe acesta deoarece ea n-ar fi avut de unde să afle despre problema lui decât de la cei din propria lui secţie.

Urmareste online filmul Instinct primar, cu subtitrare in Romana si calitate Hd.

Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.