Babel (2006) – Filme online

Babel (2006) film online, gratis subtitrat in romana cu Brad Pitt, Cate Blanchett, Gael Garcia Bernal, Kôji Yakusho, Adriana Barraza și Rinko Kikuchi.

In Babel, un incident tragic ce implică un cuplu american in Maroc duce la un lanț de evenimente prin care trec patru familii in țări diferite din lume. Legați de imprejurări, dar separați de continente, cultură, limbă, fiecare personaj descoperă că familia e cea care-ți oferă până la urmă mângâiere.

In nisipurile îndepărtate din deșertul marocan, se aude un foc de armă ce detonează un lanț de evenimente care va lega lupta frenetică a unui cuplu de turiști americani pentru supraviețuire, doi băieți marocani implicați într-o crimă accidentală, o bonă ce trece ilegal în Mexic cu doi copii americani și o rebelă adolescentă japoneză surdă, al cărei tată e căutat de poliție în Tokyo. Separați de culturi ce se ciocnesc între ele, fiecare dintre cele patru grupuri disperate de oameni se îndreaptă cu iuțeală spre un destin comun de izolare și suferință.

Pe parcursul a numai câteva zile o să se înfrunte toți cu senzația amețitoare de a fi complet pierduți – pierduți în deșert, pierduți pentru lume, pierduți pentru ei – în timp ce sunt împinși până la cele mai îndepărtate limite de confuzie și teamă, cât și până la cele mai profunde sentimente de apropiere și dragoste.

În acest film emoționant uluitor care a fost filmat pe trei continente și în patru limbi – care acoperă atât latura personală, cât și cea politică explozivă – aclamatul regizor Alejandro González Iñárritu (21 de grame, Amores Perros) explorează cu un realism cutremurător natura barierelor care par să separe omenirea. Făcând asta, el evocă anticul concept al turnului Babel și pune sub semnul întrebării implicațiile din ziua de azi: identitățile confundate, neînțelegerile și șansele ratate de comunicare care, deși deseori nevăzute, ne conduc în viața contemporană.

Brad Pitt, Cate Blanchett, Gael Garcia Bernal, Kôji Yakusho, Adriana Barraza și Rinko Kikuchi conduc un ansamblu internațional de actori profesioniști și neprofesioniști din Moroc, Tijuana și Tokyo, care îmbogățesc diversitatea culturală abordată în Babel și întăresc remarcele puternice despre legăturile și frontierele culturale.

Urmareste online filmul Babel (2006) subtitrat in Romana si calitate Hd.Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.