Apel de urgenta Online subtitrat 720p

the-call The Call (2013) film online, gratis subtitrat in romana cu Abigail Breslin, Halle Berry, Michael Eklund.

Casey, o adolescentă americană (interpretată de Abigail Breslin) este răpită de un ucigaș în serie (interpretat de Michael Eklund). Din portbagajul mașinii acestuia, ea reușește să telefoneze de pe mobil la 911, Centrul de Apeluri de Urgență. Din acel moment, viața ei depinde de vocea de la capătul firului, a cărei posesoare este hotărâtă să mobilizeze toate resursele disponibile pentru a o găsi.

Serviciul lui Jordan, operatoare la 911 (interpretată de Halle Berry), nu este pentru cei slabi de inimă. De mulți ani în această slujbă, Jordan a salvat mii de vieți, o singură dată confruntându-se cu o situație cu deznodământ tragic. Acest incident îi bulversează viața și, susținută de iubitul ei, Paul (interpretat de Morris Chestnut), polițist de meserie, face eforturi să uite și să meargă mai departe. Apelul lui Casey o readuce, însă, cu gândul în trecut. Scenariul răpirii ei i se pare neobișnuit de familiar și Jordan simte că trebuie să acționeze cum n-a mai făcut-o până acum: implicându-se direct și determinând-o pe Casey să participe activ la operațiunea de salvare, conducându-i astfel la criminal.

TriStar Pictures și Stage 6 Films, în asociere cu Troika Pictures, WWE Studios și Amasia Entertainment prezintă filmul The Call / Apel de urgență, o producție Troika Pictures și WWE Studios, în regia lui Brad Anderson. Scenariul este realizat de Richard D’Ovidio, după un subiect de Richard D’Ovidio, Nicole D’Ovidio și Jon Bokencamp.

Producătorii filmului sunt: Jeff Graup, Michael J. Luisi, Robert L. Stein, Michael A. Helfant și Bradley Gallo, iar producători executivi William C. Gallo, Philip M. Cohen, Dale Rosenbloom și Guy J. Louthan. Imaginea este semnată de Thomas Yatsko, scenografia de Franco-Giacomo Carbone; iar montajul de Avi Youabian. Costumele sunt create de Magali Guidasci, iar coloana sonoră de John Debney. Din distribuție mai fac parte: Michael Imperioli, David Otunga și Ella Rae Peck.

Urmareste online filmul The Call (2013), cu subtitrare in Romana si calitate Hd.Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.