Apel de urgenta » The call 2013, film online HD 720p, subtitrat in romana

the-call-231242lVizioneaza filmul The call 2013 film online HD, subtitrat în Română.

Casey, o adolescentă americană (interpretată de Abigail Breslin) este răpită de un ucigaş în serie (interpretat de Michael Eklund). Din portbagajul maşinii acestuia, ea reuşeşte să telefoneze de pe mobil la 911, Centrul de Apeluri de Urgenţă. Din acel moment, viaţa ei depinde de vocea de la capătul firului, a cărei posesoare este hotărâtă să mobilizeze toate resursele disponibile pentru a o găsi.

Serviciul lui Jordan, operatoare la 911 (interpretată de Halle Berry), nu este pentru cei slabi de inimă. De mulţi ani în această slujbă, Jordan a salvat mii de vieţi, o singură dată confruntându-se cu o situaţie cu deznodământ tragic. Acest incident îi bulversează viaţa şi, susţinută de iubitul ei, Paul (interpretat de Morris Chestnut), poliţist de meserie, face eforturi să uite şi să meargă mai departe. Apelul lui Casey o readuce, însă, cu gândul în trecut. Scenariul răpirii ei i se pare neobişnuit de familiar şi Jordan simte că trebuie să acţioneze cum n-a mai făcut-o până acum: implicându-se direct şi determinând-o pe Casey să participe activ la operaţiunea de salvare, conducându-i astfel la criminal.

TriStar Pictures şi Stage 6 Films, în asociere cu Troika Pictures, WWE Studios şi Amasia Entertainment prezintă filmul The Call / Apel de urgenţă, o producţie Troika Pictures şi WWE Studios, în regia lui Brad Anderson. Scenariul este realizat de Richard D’Ovidio, după un subiect de Richard D’Ovidio, Nicole D’Ovidio şi Jon Bokencamp.

Producătorii filmului sunt: Jeff Graup, Michael J. Luisi, Robert L. Stein, Michael A. Helfant şi Bradley Gallo, iar producători executivi William C. Gallo, Philip M. Cohen, Dale Rosenbloom şi Guy J. Louthan. Imaginea este semnată de Thomas Yatsko, scenografia de Franco-Giacomo Carbone; iar montajul de Avi Youabian. Costumele sunt create de Magali Guidasci, iar coloana sonoră de John Debney. Din distribuţie mai fac parte: Michael Imperioli, David Otunga şi Ella Rae Peck.

Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.