Anna Karenina (1997) – Filme online

Anna Karenina (1997) film online, gratis subtitrat in romana cu Sophie Marceau, Alfred Molina, Sean Bean.

Intr-o lume a puterii si privilegiilor, o femeie indrazneste sa se supuna sentimentelor.

Celebrul roman al lui Tolstoi este ecranizat inca o data, in ceea ce a fost prima productie americana a acestui roman, filmata in intregime in Rusia.

Anna (Sophie Marceau) este casatorita cu Alexei (James Fox), dar din cauza faptului ca relatia lor este una nefericita, este clar ca nici unul din ei nu manifesta un entuziasm prea mare fata de ceea ce ar trebui sa fie casnicia lor. In timp ce se afla in vizita la fratele sau, Stiva (Danny Huston), care are si el propriile-i probleme legate de mariaj, Anna face cunostinta cu contele Vronsky (Sean Bean). Intre cei doi, ia nastere imediat o atractie reciproca, iar Vronsky isi paraseste amanta (Mia Kirshner), pentru a incerca sa o cucereasca pe Anna. Desi la inceput nesiguranta ii domina sentimentele, Anna abandoneaza curand precautia si se implica intr-o relatie pasionala cu Vronsky. Alexei, socat de indiscretia comisa de sotia sa si de faptul ca ea poarta copilul lui Vronsky, o obliga sa aleaga intre a se intoarce acasa, astfel putand sa pastreze copilul, sau sa ramana alaturi de amantul ei, dar sa renunte la copilul nenascut…

Un film de exceptie, al carui succes a fost garantat de romanul care a stat la baza, dar si de distributia de zile mari.

Urmareste online filmul Anna Karenina (1997) subtitrat in Romana si calitate Hd.



Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.