Alex Cross Online gratis, subtitrat in romana 720p

alex-cross-311786l-1600x1200-n-4ea239d7 Detectivul Alex Cross film online, gratis subtitrat in romana cu Matthew Fox, Rachel Nichols, Tyler Perry.

Dr. Alex Cross este un psiholog şi locotenent de poliţie care locuieşte în cartierul indian din Detroit, alături de soţie (Maria), cei doi copii ai lor şi bunica lui. Aflând că soţia sa este însărcinată cu cel de-al treilea copil, Alex Cross se gândeşte că ar fi cazul să accepte postul oferit de către cei din FBI, dar se teme că Maria nu va fi de acord cu mutarea în Washington.

Între timp, un bărbat poreclit „Picasso” participă la un meci ilegal de arte marţiale mixte pentru a fi remarcat şi a putea să flirteze cu Fan Yau, o femeie de afaceri de succes. După ce îşi distruge oponentul din ring, acesta este invitat de către femeie în apartamentul ei, iar odată ajunşi acolo, Picasso o torturează şi ucide.

Alex Cross şi partenerul său, Tommy, sunt chemaţi să investigheze crima, iar Alex realizează imediat faptul că acea crimă fusese comisă de către un profesionist. Acesta găseşte o schiţă lăsată în urmă de asasin prin intermediul căreia Cross îşi dă seama că următoarea victimă a lui Picasso este omul de afaceri Erich Nunemarcher.

De aici începe o adevărată vânătoare de fantome, în timp ce Picasso încearcă să-şi ducă planul la bun sfârşit şi să-l ucidă pe Nunemarcher, Alex Cross şi echipa lui reuşesc să-l împiedice, însă ceea ce părea o victorie pentru Cross se va transforma într-un coşmar atunci când furia asasinului se va îndrepta spre el şi spre familia lui…

Urmareste online filmul Alex Cross 2012, cu subtitrare in Romana si calitate Hd.

Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.