After Earth 2013 » 1000 post Terra online subtitrat in romana HD 720P

after-earth-557704l-1600x1200-n-41e2d08f After Earth 2013 film online HD 720p, subtitrat in romana.

O aterizare forțată îi aduce pe adolescentul Kitai Raige (Jaden Smith) și pe legendarul său tată, Cypher (Will Smith), pe Pământ, la 1.000 de ani după cataclismul care îi forțase pe oameni să-și părăsească planeta. Cypher fiind grav rănit, Kitai trebuie să pornească singur după ajutor, confruntându-se cu un teren necunoscut, specii modificate de animale, care stăpânesc în prezent planeta, și o creatură extraterestră, care a evadat în timpul aterizării forțate. Tatăl și fiul trebuie să învețe să conlucreze și să aibă încredere unul în celălalt dacă nu vor să-și rateze unica șansă de a se întoarce acasă.

Columbia Pictures prezintă o producție Overbrook Entertainment / Blinding Edge Pictures, un film de M. Night Shyamalan, 1.000 post Terra. Rolurile titulare sunt interpretate de Jaden Smith și Will Smith. Regia îi aparține lui M. Night Shyamalan. Producția este asigurată de Caleeb Pinkett, Jada Pinkett Smith & Will Smith, James Lassiter și M. Night Shyamalan. Povestirea a fost scrisă de Will Smith. Scenariul este semnat de Gary Whitta și M. Night Shyamalan. Producătorul executiv este E. Bennett Walsh. Directorul de imagine este Peter Suschitzky, ASC. Scenografia îi aparține lui Tom Sanders, iar montajul lui Steven Rosenblum, A. C. E. Jonathan Rothbart a asigurat efectele vizuale, iar costumele au fost realizate de creatoarea Amy Westcott. Muzica îi aparține lui James Newton Howard. Ashwin Rajan și John Rusk sunt co-producătorii peliculei.

Urmareste online filmul 1000 post Terra, cu subtitrare in Romana si calitate Hd, si cu Will Smith, Jaden Smith, Isabelle Fuhrman.


SERVER 2

SERVER 3Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.