Adevaratul curaj Online subtitrat 720p – True Grit (2010)

true-grit-418621l-1600x1200-n-96c159c3 True Grit (2010) film online, gratis subtitrat in romana cu Jeff Bridges, Matt Damon, Josh Brolin, Hailee Steinfe.

Adevăratul curaj este o poveste în stil western despre răzbunare și onoare, adusă pe marele ecran de Joel și Ethan Coen, care au adaptat romanul clasic al lui Charles Portis și au obținut deja 10 nominalizări la Oscar și 8 nominalizări la premiile BAFTA, filmul cîștigînd deja un premiu BAFTA pentru cea mai bună imagine.

Când tatăl ei e ucis de Tom Chaney, un zilier angajat la ferma familiei, Mattie Ross, o fată de numai 14 ani, pornește în căutarea ucigașului, hotărâtă să-i dea de urmă și să se răzbune. În drumul ei întâlnește un șerif despre care se spune că nu e altul mai dur decât el. E Reuben J. „Rooster” Cogburn, alcoolic, pierde-vară, cu un caracter imposibil, dar Mattie îl angajează și insistă să meargă cu el, în ciuda împotrivirii acestuia. În drumul lor înspre rezervația indienilor unde au auzit că s-ar ascunde Chaney, li se alătură LaBoeuf, un ranger care îl caută și el pe criminal, dar din propriile sale motive. Cei trei au de înfruntat pericole și surprize care pun la grea încercare adevăratul curaj al fiecăruia.

Pus în valoare de o distribuție remarcabilă, care îi include pe pe Jeff Bridges, Matt Damon, Josh Brolin, Barry Pepper, dar și debutanta Hailee Steinfeld în rolul uneia din cele mai tinere și mai curajoase eroine din literatura americană, ADEVĂRATUL CURAJ este regizat și scris pentru marele ecran de Joel și Ethan Coen,, și produs de Scott Rudin, Ethan Coen and Joel Coen. Producători executivi sînt Steven Spielberg, Robert Graf, David Ellison, Paul Schwake și Megan Ellison.

Echipa de producție a filmului este formată din colaboratori fideli ai fraților Coen, precum directorul de imagine Roger Deakins, ASC, BSC (The Man Who Wasn’t There, O Brother Where Art Thou?), scenograful Jess Gonchor (Capote, No Country for Old Men), creatoarea de costume Mary Zophres (Catch Me If You Can, O Brother Where Art Thou?). Montajul este asigurat de Roderick Jaynes, iar coloana sonoră este creația lui Carter Burwell.

Urmareste online filmul True Grit (Adevaratul curaj), cu subtitrare in Romana si calitate Hd.

Share This Post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.